Photostique
a new reason for a smile

Portretfotografie Preuvenemint

Voor het Preuvenemint mag ik de portretfotografie verzorgen. Het creatieve team van de organisatie heeft een stijlvol moodboard gemaakt en binnen deze richtlijnen is er iets van ruimte.

  • Het worden artistieke portretfoto’s in zwartwit.
  • Het ‘model’ heeft 20 minuten tijd om te poseren.
  • Draagt gebruikelijke (werk)kleding.
  • Heeft een attribuut, gerecht of iets herkenbaars vast.
  • Enthousiasme

We maken foto’s met een neutrale achtergrond, die breng ik mee. Hiervoor heb ik een beetje ruimte nodig 2,5 x 4 meter (2,4 M hoogte). Deze sessie kan ook in de studio indien de bedrijfsruimte niet relevant is of praktisch.

GalleryGallery
[/vc_section]

“It is an illusion that photos are made with the camera… they are made with the eye, heart and head.” Henri Cartier-Bresson

In Japan spreken ze van ichi go ichi e, koester iedere ontmoeting want deze komt nooit meer terug. Het fascinerende aan fotografie is het eenmalige moment voor altijd vastleggen in een beeld.

Portretfotografie geeft me veel voldoening, vooral door de ontmoetingen en ik verheug me op telkens op straatfotografie als vrijwerk. Als fotografie docent en mentor bij het Vistacollege beheers ik vrijwel alle disciplines van het vak.

U bent van harte uitgenodigd in de studio van Photostique.
We hebben heerlijke koffie van Blanche Dael en horen graag wat we voor u mogen betekenen.

Peter Müllenberg
fotograaf, docent, judoka

Wabi Sabi…., Leica

Wabi Sabi, de schoonheid van imperfectie. De esthetica is de filosofie van de schoonheid en kunst. Wabi Sabi is karakteristiek voor Japanse schoonheid. Leica lenzen hebben een typerend eigen karakter met een bijzondere vorm van perfectie. Fotograferen met Leica dwingt je tot een aanpak vol aandacht waardoor fotografie kunst wordt.

Contact

KVK nummer: 14092648
BTWnummer: NL001825358B62
IBAN: NL21RABO0103527583
photostique.wetransfer.com

Photostique is aangesloten bij DuPho,
de beroepsorganisatie voor professionele fotografen en beeldmakers.


Privacy | AVG
We gebruiken de door u opgegeven persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en bewaren we ze niet langer dan nodig.

Photostique
Bemelerweg 82B
6226 HB Maastricht
tel: +31 653 555 004
studio@photostique.com

Stuur een WhatsApp:

Erkend leerbedrijf id: 100231037

Contact